Om Les Tissus Colbert

LES TISSUS COLBERT er en fransk stofkæde med forretninger over hele verden. Vi sælger klassiske interiørstoffer af høj kvalitet til såvel møbler som gardiner, puder, duge, betræk osv. Da stofferne er importeret direkte fra fabrikker i Europa, altså uden fordyrende mellemled, kan prisen holdes på et yderst rimeligt niveau.

Den danske afdeling af LES TISSUS COLBERT, som åbnede i 1998, holder til ved Stubbekøbing på Falster, blot en god times kørsel fra København. Her i hele underetagen på den gamle skole i Vejringe har indehaveren Lone Meyer-Petersen indrettet en unik forretning med stofruller fra gulv til loft, mere end 15.000m2. Foruden vores eget design forhandler vi stoffer fra det franske firma Toiles de Mayenne, det engelske tekstilfirma Swaffer samt det svenske tapetfirma Sandberg.

Forretningen har åbent efter aftale, men holder i løbet af året Åbent hus-arrangementer, som regel i påskeferien, dele af sommerferien og efterårsferien samt i enkelte dage i løbet af året – følg med på hjemmesiden angående yderligere åbningstider.